Başkan Yorulmaz Vefat Etti

Başkan Yorulmaz Vefat Etti

CHP Mersin eski il Başkanlarından Fuat Bora Yorulmaz, hayata gözlerini yumdu.

CHP Mersin eski il Başkanlarından Fuat Bora Yorulmaz, hayata gözlerini yumdu.
Geçirdiği hastalık sebebiyle bir süredir tedavi gören CHP'nin eski il başkanlarından Bora Yorulmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Yorulmaz'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili CHP 27. ve 29. Dönem PM Üyesi ve İnşaat Mühendisi olan Cavidan Demirağ'dan da açıklama geldi.

Demirağ, Yorulamaz ile ilgili duygusal bir mesaj yayınlayarak şunları söyledi:


"Seni çok özleyeceğiz ve unutmayacağız"

"Bir efsane başkanımızı daha kaybettik. Günlerdir elim yüreğimdeydi. Kızlarımdan biri gibi sevdiğim, biricik kızı sevgili Melis Yorulmaz Benzetsel'den durumu ile ilgili bilgi alıyordum. Kongrelerimizde, kurultaylarımızda, yerel ve genel seçimlerimizde bir arada mücadele ettiğimiz günler oldu. Anılarımız birikmişti, olmadı böyle. Siyasete kırgın gittin be başkan... CHP'ye verdiğin emeklerin ve katkıların için teşekkürler başkan. CHP ailemin, Yorulmaz ailesinin ve dostlarının başı sağolsun. Seni çok özleyeceğiz ve unutmayacağız. Işıklarda uyu sevgili Bora başkanım..."

Fuat Bora Yorulmaz'ın cenazesi ise 2 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 12:45'te öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka Camii’nden kalkacak. Merhumun duası ise yine yarın Mustafa Kemal Mahallesi Barış Sitesinde olacak.