TÜZMEN;’’ GÖREVİMİN BAŞINDAYIM’’

TÜZMEN;’’ GÖREVİMİN BAŞINDAYIM’’

AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, partisinden istifa edeceği yönünde iddialara açıklık getirdi. Tüzmen, görevinin başında olduğunu söyledi.

AK Parti’li Kürşat Tüzmen, partisinden istifa edeceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Önümüzdeki dönemde yapacakları çalışma ve ortaya koyacakları söylemlerle sık sık gündeme geleceklerini anlatan Tüzmen, yaşanan süreçte kendisiyle ilgili olarak bir takım iddiaların ortaya atılıp, kulislerin yapılmasını da doğal karşıladığının altını çizdi.

Tüzmen, “Biz görevimizin başındayız. Ben, AK Parti’nin Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Mersin milletvekili olarak elimden gelen gayreti Mersin için göstermeye çalışıyorum. Partimden istifa edeceğim yönünde her ne kadar iddialar ortaya atılıp, kulisler yapılsa da bunlar bizi hiç etkilemez ve biz var gücümüzle yolumuza devam eder, işimizi yaparız” dedi.

Uluslararası ölçekteki ‘Çukurova Bölgesel Havaalanı Projesi’ ve ‘Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi’ gibi çalışmaların da çok hızlı bir şekilde kente kazandırılabilmesi adına çalıştıklarını anlatan Tüzmen, bunda da önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi.