SEÇER;’’ KORKU İMPARATORLUĞU KURULUR’’

SEÇER;’’ KORKU İMPARATORLUĞU KURULUR’’

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Vahap Seçer: yapılacak genel seçimde, halkın Ak Partiye 3. kez iktidar olma şansı vermesi durumunda Türkiye’de bir korku imparatorluğu kurulacağını ileri sürdü.

CUMHURİYET Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Vahap Seçer,

Seçim bölgesi Tarsus’ta  , sırasıyla Muhtarlar Derneği, Muharip Gaziler Derneği, TEKSİF Sendikası ve Emekliler Derneğini ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği’nde Başkan Ömer Özcan ve muhtarlar tarafından karşılanan Vahap Seçer, öncelikli olarak mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Seçer  “Yaşanan tüm bu sorunlar ülkenin mevcut kaynakları ile çözümlenir. Fakat iktidar bunu beceremediğinden sıkıntılar yaşanıyor. Olası CHP iktidarı ile yaşanan sorunlar çözülecektir” diye konuştu.

Muharip Gaziler Derneğini de ziyaret eden Seçer burada Başkan Rasim Yuvaroğlu ve üyelerle sohbet etti. TEKSİF Sendikası Tarsus Şube Başkanı Necdet İnandıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, ardından çalışma arkadaşları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şubesi’ne geçti.

Burada Türkiye Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı-Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Kurnaz ve üyeler tarafından  karşılanan Vahap Seçer, CHP’nin politikaları ve ülkenin genel durumu hakkında görüşlerini bildirdi.

2011 seçimlerinin ülke geleceği açısından oldukça önem arz ettiğinin altını çizen CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Vahap Seçer, “Eğer bu halk 3. kez AKP’ye tek başına iktidar olma şansı verecek olursa, işte o belirttiğimiz korku imparatorluğu tamamen kurulmuş olur. Ve bir daha da o imparatorluğu söküp atmak kolay olmaz!” şeklinde konuştu.