GÜZELOĞLU;’’ BİRLİK, BÜTÜNLÜK ÖNEMLİ’’

GÜZELOĞLU;’’ BİRLİK, BÜTÜNLÜK ÖNEMLİ’’

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin’in, Türkiye’nin değişim hamlesine büyük katkılar koyan ve koymaya devam edecek olan, bir büyüklüğün adı olduğunu söyledi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıda işadamlarıyla buluştu.

Vali Güzeloğlu; MÜSİAD’ın, önemli iş birlikleri gerçekleştiren, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde takdir edilecek başarılara imza attığını  ifade ederek; bilgiyi ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden bir kuruluş olarak öne çıktığını söyledi.

Mersin’in, bünyesinde barındırdığı çeşitli kurum ve kuruluşların çalışmalarıyla Türkiye’nin değişim hamlesine büyük katkılar koyan ve koymaya devam edecek olan, bir büyüklüğün adı olduğuna vurgu yapan Güzeloğlu, ‘’Mersin; limanı, organize sanayi bölgeleri, serbest bölgesi ve 2011 yılında hizmete girecek olan Lojistik İhtisas Sanayi Bölgesi, tarım teknoparkları ve devam eden büyük yatırımlarıyla birçok alanda öncü ve önder bir kenttir.’’dedi.