ŞANLI; ’’ GENEL BAŞKANIMIZ UMUT VERDİ’’

ŞANLI; ’’ GENEL BAŞKANIMIZ UMUT VERDİ’’

CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, 15. Olağanüstü Kurultay’ı değerlendirdi…

Kurultayın beklenildiği gibi geniş katılımlı ve görkemli geçtiğini belirten Şanlı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarıyla tüm kesimlere umut verdiğini söyledi.

CHP’de yeni bir dönem başladı…

Cumartesi günü Ankara Arena’da yapılan 15. Olağanüstü Kurultay’da Parti Meclisi’ni yenileyen Cumhuriyet Halk Partisi’nde Mersin’den de 2 milletvekilinin Parti Meclisi’ne girmesi CHP İl Teşkilatı’nı sevindirdi…

Kurultayı değerlendiren CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, kurultayın geniş katılımla ve görkemli geçtiğini söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmasında iktidar meşalesini yaktığını ve tüm kesimlere umut verdiğini dile getiren Şanlı, herkesi CHP çatısı altında buluşmaya ve CHP’yi iktidara taşımaya çağırdı.

Delegelerin ‘cinsiyet kotası’ üzerine yaptığı itirazlara da değinen CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı, yapılan itirazları yersiz bulduğunu, kota konusunda parti tüzüğüne aykırı bir durum olmadığını ifade etti.

15. Olağanüstü Kurultay’da oluşan yeni parti meclisinin partilerini iktidara taşıyacağına inandığını sözlerine ekleyen Yılmaz Şanlı, kurultaydaki tablonun CHP’nin iktidar olacağının sinyallerini verdiğini kaydetti.