AYDOĞAN;’’ GENEL SEÇİMLERE KİLİTLENDİK’’

AYDOĞAN;’’ GENEL SEÇİMLERE KİLİTLENDİK’’

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Ali Aydoğan, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Gül ve Mehmet Yıldız ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, parti çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Gül ve Mehmet Yıldız ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenleyen AKP Tarsus İlçe Başkanı Ali Aydoğan, “Son günlerde bazı kesimler tarafından parti ilçe teşkilatımız içerisinde sıkıntılar ve ayrışmalar yaşandığı konusunda dedikodular üretiliyor. Bunların aslı yok.  Yeni ilçe binamızdaki eksikleri tamamladık ve bundan sonra tamamen Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere kilitlendik. Tüm parti yöneticilerimiz canla-başla genel seçim hazırlıklarında bizlerle birlikte çalışmaktadır” dedi.

Tarsus’taki tüm köylerin yol ve içme su problemlerinin çözümlendiğini belirten Ali Aydoğan, “Bundan sonraki süreçte köylerimizin içme su kalitesinin artması ve şebekelerin yenilenmesi konusunda çalışmalar yapacağız. Hali hazırda Eshab-ı Kehf Grubu içerisinde yer alan 17 köyü kapsayan bir projemiz var. Bunun yanı sıra tüm ova köylerini kapsayan ve suyunu Berdan Barajından direk alacak büyük bir projemiz var. Bu iki projenin maliyetleri yaklaşık 18 milyon TL civarında. İl Özel İdaresi’nin 2011’de Tarsus’a ayırdığı para 3 milyon TL. Bu parayla projelerin hayata geçmesi zor. Biz bu konuda Ankara ile direk temas kurarak kaynak arıyoruz” ifadesini kullandı.

Aydoğan, Valilikle birlikte bir proje geliştirdiklerini de belirterek, 400 kişiye iş imkanı sağlayacaklarını söyledi. Aydoğan, “Sosyal güvencesi olmayan 400 kişi, 8 ay boyunca cami ve okulların temizliğini ve bakımını yapacak” dedi.