ŞEHİT POLİS İÇİN SON GÖREV

ŞEHİT POLİS İÇİN SON GÖREV

Adana’da trafik kazasında şehit olan Tarsus Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği’nde görevli polis memuru Abdullah Cem Seçer için tören düzenlendi.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu Beyazevler mevkiinde Cumali G.  yönetimindeki 31 L 7660 plakalı TIR’ın arkadan çarptığı sivil polis aracında bulunan polis memuru Abdullah Cem Seçer için, görev yaptığı Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Tarsus Kaymakam Vekili-Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, şehidin meslektaşları ve yakınları katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, "Şehidimizin düğününe hoş geldiniz. Şehitler için söylenecek çok söz yoktur. O’na Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, Polislik mesleğinin  kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu ifade ederek;’’ Abdullah Cem de görev şehitlerimiz arasına girmiştir. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü binasının içinde yapılan törenden sonra şehidin cenaze namazı Emniyet Müdürlüğü bahçesindekılındı. Şehidin naaşının cenaze arabasına taşındığı sırada eşi Jale Seçer baygınlık geçirdi. Yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen şehit eşi Jale Seçer’e 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Cenaze namazının ardından evli ve 2 çocuk babası Abdullah Cem Seçer’in naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Hatay’a gönderildi.