234 KİLO EROİN BÖYLE BULUNDU

234 KİLO EROİN BÖYLE BULUNDU

Uyuşturucu Tacirlerinin sevkiyatı Mersin’de polise takıldı

Mersin’de Polisin düzenlediği operasyonda 234 kilo eroin ele geçirildi. Ele geçen eroinin İran’dan yurda sokulduğu, Van üzerinden Mersin’e geçirildiği ve buradan da Hollanda’ya götürüleceği öğrenildi.

Mersin’de Düzenlenen Uyuşturucu Operasyonunda Bir Depoda 234 Kilo 766 Gram Eroin Ele Geçirildi. 

 Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri 24 Kasım’da Edirne’de ele geçirilen 190 kilo eroin operasyonun devamı olarak Mersin’de operasyonlarını sürdürdü. KOM ekipleri Mersin’in Erdemli ilçesi Kargıpınarı Beldesi’nde bir depoya operasyon düzenledi.

Dedektör köpekleri Para ve Merkür’ün yaptığı aramada depoda gizlenmiş 234 kilo 766 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili Murat Y. ve Mustafa Y. isimli kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Firari S.K.’nın ise arandığı bildirildi. Uyuşturucu tacirlerinin İran’dan yurda soktukları uyuşturucu maddeyi, Van üzerinden Mersin’e geçirdikleri ve buradan Hollanda’ya götürecekleri bildirildi.

Söz konusu uyuşturucu maddenin suç örgütü yöneticisi E. Z’ye ait olduğu açıklandı

Mayıs ayında Bağcılar Mahmutbey’de yapılan bir operasyonda da ele geçirilen 231 kilogram eroin ile yine 24 Kasım’da Edirne’de ele geçirilen 190 kilo eroin’in suç örgütü yöneticisi E.Z.’ye ait olduğu öğrenildi. E.Z.’nin ise yurt dışında yaşadığı kaydedildi.

kanal 33 haber izlesene.com