MERSİN’İN SOSYAL HİZMET ÇALIŞMALARINA TAKDİR GELDİ

MERSİN’İN SOSYAL HİZMET ÇALIŞMALARINA TAKDİR GELDİ

Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen, sosyal hizmet alanında yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nce ’Takdirname’ ile ödüllendirildi.

Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen’e söz konusu ödülün verilmesinde kentte sosyal hizmet alanında yürütülen çalışmalar kapsamında; engelli, yaşlı, yetim ve öksüz çocukların yanı sıra suça bulaşan veya suç işlemeye teşvik edilen çocuklara yönelik çalışmalarıyla birlikte cinsel istismara uğrayan kız çocukları, sokakta çalışan veya çalıştırılmaya zorlanan çocuklara yönelik ortaya koymuş olduğu başarılı çalışmalarının etkili olduğu bildirildi. SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış tarafından sunulan ’Takdirname’nin kendisini gururlandırdığını kaydeden Azmi Gülşen, elde edilen başarınınsa bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu anlattı.

Mersin’de il müdürü olarak 2004 yılında göreve başladığını hatırlatan Gülşen, “Yapılan çalışmaların takdir görmesi şahsımı mutlu ettiği gibi şevk ve arzumu da kamçıladı. İlk günkü heyecanı duyarak, kurum bünyesindeki tüm arkadaşlarımızla bir ekip olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal hizmet alanında yaşanan sorunların minimize edildiği veya hiç yaşanmadığı bir kent için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal hizmetler alanında her türlü hizmete yönelik kurumun bugün kentte faaliyet gösterdiğini anlatan Gülşen, her yıl binlerce insanın bu alanda yaşadığı sorunları çözüme kavuşturdukları gibi yardıma ve bakıma muhtaç insanlara da devletin şefkat elini uzattıklarını söyledi. Gülşen, “Mersin sosyal devletin bütün gereklerini bilen ve yerine getiren modern bir kent olacak. Bu vesileyle bizi takdir eden büyüklerime ve bu çalışmalarımızda mesaimizi paylaştığımız gayretli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.