CHP İŞÇİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

CHP İŞÇİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

CHP il başkanı Yılmaz Şanlı, ekonomik bir olayın siyasete alet edilmesini doğru bulmadıklarını söyledi. İşçileri partide kaldıkları sürece misafir olarak kabul ettiklerini belirten Şanlı, eylemci işçilerden davacı olmayacaklarını açıkladı.

Akdeniz çivi ve tel fabrikası işçilerinin CHP binasındaki işgal eylemi 19 saatin ardından polis müdahalesiyle son buldu.

Yaşananları değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Yılmaz Şanlı, ekonomik bir olayın siyasete alet edilmesini doğru bulmadıklarını söyledi.Eylemin başladığı saatten itibaren yaptıkları görüşme ve girişimlerden sonuç alamadıklarını hatırlatan Şanlı, sabaha karşı polis müdahalesiyle son bulan eylemde üzücü bir olayın yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade etti. Eylemci işçileri parti binasında kaldıkları sürece misafir olarak kabul ettiklerini kaydeden Başkan Şanlı, işçilerle birlikte sağduyulu davranan emniyet güçlerine de teşekkür etti. Kendisinin de savcılığa giderek olayla ilgili ifade vereceğini anlatan Yılmaz Şanlı, eylemci işçilerden şikayetçi olmayacaklarını açıkladı.

Öte yandan işgal altında kalan parti binasına işçilerin zarar vermediği gözlendi.