ÖĞRENCİLERDEN COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

ÖĞRENCİLERDEN COŞKULU CUMHURİYET KUTLAMASI

Yenişehir ilköğretim okulu öğrencileri hazırladıkları 29 Ekim programıyla beğeni topladı. Velilerin de ilgi gösterdiği programda öğrenciler Cumhuriyet şarkıları söyledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yıldönümü kentet düzenlenen törenlerin yanı sıra ilköğretim okullarında da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu okullardan biri olan Yenişehir ilköğretim okulun da öğrenciler, öğretmenler ve veliler Cumhuriyet bayramı kutlama programında bir araya geldi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Yenişehir ilköğretim okulu müdürü Harun Ağa;’’ Nice zorluklarla kurulan cumhuriyetimizin değerini iyi anlamalı ve onu korumayı kendimize bir görev bilmeliyiz’’dedi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. İlköğretim birinci sınıf öğrencilerinin marşlarla birleştirdiği Cumhuriyet gösterisi ise büyük alkış aldı. Sınıf korolarının da çeşitli şarkılar seslendirdiği etkinlikte, 5 sınıf öğrencisi Bekir Sami Alpay’ın çaldığı klavyeye eşlik eden arkadaşları beğeni topladı.