DÜNYANIN GÖZÜ MERSİN’DE OLACAK

DÜNYANIN GÖZÜ MERSİN’DE OLACAK

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası’nın Mersin Ayağın 30-31 Ekim Tarihlerinde Gerçekleştirilecek. Mersin’de, bu yıl Dünya Şampiyonası seviyesinde yapılacak yarışlarda, Alman, ABD’li, Fransız, İspanyol, Danimarkalı ve Türk pilotlar toplam 10 yarış teknesiyle mücadele edecek.

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası’nın Mersin Ayağı Başlıyor.

30-31 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyonanın tanıtım toplantısı, Mersin Ticaret ve Sanayi odasında, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir belediye başkanı Macit Özcan, Ticaret ve Sanayi odası başkanı Şerafettin Aşut ile İstanbul offshore kulübü yetkililerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut  Mersin’in ilk defa yarışlara ’dünya şampiyonası’ düzeyinde ev sahipliği yapacağına işaret ederek, offshore’nin kentin değerini arttıracak bir spor olduğunu kaydetti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da Mersin’in spora değer veren bir şehir olarak anılmasını istediklerini ifade ederek, yerel yönetim olarak 4 yıldır destek verdikleri bu organizasyona katkılarının süreceğini vurguladı.

 

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise, bu tür etkinliklerin kentin tanıtımına katkı sağlayacağını belirterek, böylelikle kentin dünya çapında tanıtıldığını söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın hemen sonrasında gerçekleşecek yarışın, kente çifte bayram yaşatacağını belirten Güzeloğlu, şampiyonanın düzenlenmesine katkı verenlere teşekkür etti.