BIÇAKLAMA ZANLISI OPERASYONLA YAKALANDI

BIÇAKLAMA ZANLISI OPERASYONLA YAKALANDI

Mersin’deki Terörist Cenazesinde Çıkan Olaylar Sırasında, Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak’ı Bıçakladığı Belirlenen Zanlı için polis operasyon düzenledi.

Mersin’deki terörist cenazesinde çıkan olaylar sırasında, Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak’ı bıçakladığı belirlenen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 20 Ekim Çarşamba günü Akdeniz ilçesindeki Selen Kavşağı yakınında, Tunceli’nin Ovacık ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ölü ele geçirilen Cemil Nayman’ın cenazesi için toplanan gruptakilerin, Güneykent mezarlığına doğru yürürken taşkınlık yapmasıyla başlayan ve 3 polisin yaralandığı olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Mobese kameralarını inceleyen ekipler, saldırıyı gerçekleştiren kişinin M.Ü.  olduğunu belirledi. Soruşturmaya bu kapsamda devam eden ekipler, zanlının merkez Mezitli ilçesindeki yakınlarına ait bir evde kaldığı bilgisine ulaşınca, operasyon başlattı. Operasyon kapsamında çatıya kaçmaya çalıştığı sırada yakalanan M.Ü, gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğündeki ilk sorgulaması tamamlanan zanlı, Mersin Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

20 Ekim Çarşamba günü Akdeniz ilçesindeki Selen Kavşağı yakınında, cenaze için toplanan gruptakiler, Güneykent mezarlığına doğru yürürken, terör örgütü lehine sloganlar atıp çevredeki araçları taşlaması üzerine yapılan müdahale sırasında polis ekiplerini yönlendiren  Emniyet Müdür Yardımcısı Bulak, bıçaklı saldırıya uğramıştı. Yaralanan Emniyet Müdür Yardımcısı Anadolu Atayün ve bir polis memuru da ayakta tedavi edilmişti.