ŞANLI;’’ EMEKLİLERİN SORUNLARINI CHP ÇÖZECEK’’

ŞANLI;’’ EMEKLİLERİN SORUNLARINI CHP ÇÖZECEK’’

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi, Türkiye emekliler derneğini ziyaret ederek, başkan Semiha Tokadlı ile görüştü. Referandumda emeklilerden gördükleri destek için Başkan Tokadlı’ya teşekkür eden CHP il başkanı Yılmaz Şanlı, emeklinin sorunlarının CHP iktidarında çözüleceğini söyledi. Başkan Tokadlı’da üyeleri adına taleplerini dile getirerek, destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi kentte sürdürdüğü sivil toplum örgütlerine ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, il başkanı Yılmaz Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye emekliler derneği mersin şubesini ziyaret etti. TÜED başkanı Semiha Tokadlı’nın elini öperek çiçek veren CHP il başkanı Yılmaz Şanlı, referandumda emeklilerden büyük destek gördüklerini belirterek, teşekkür etti. Emeklilerin bu ülkenin olmazsa olmazları olduğunu kaydeden Şanlı, ancak son dönemde haklarını alamadıklarını belirtti. Siyasi iktidarın emeklilere büyük vaatlerde bulunduğunu ancak yerine getirmediğini ifade eden Başkan Şanlı,’’ Emeklilerin sıkıntılarını biliyoruz. CHP olarak yapılacak seçimlerde iktidara glerek ilk iş olarak emeklilerin sorunlarını çözeceğiz’’dedi.

TÜED başkanı Semiha Tokadlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, taleplerini başkan şanlı’ya iletti. Özellikle belediye otobüslerinden emeklilerin ücretsiz yararlanmasını istediklerini kaydeden Tokadlı, bu konuda Büyükşehir belediyesinin yeniden bir düzenleme yapmasını istedi. Yönetim olarak üyelerinin hak ve menfaatleri için çalıştıklarına vurgu yapan Tokadlı, emekli kesim olarak desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.