GÖZALTILAR SÜRÜYOR

GÖZALTILAR SÜRÜYOR

Mersin’deki terörist cenazesinde çıkan olaylarda emniyet müdür yardımcısı Hikmet Bulak’ın bıçaklanması ve bir emniyet müdür yardımcısı ile bir polisin de darp edilmesi olayına karıştıkları belirlenen 5 şüpheli daha, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Geçen hafta, Tunceli’de çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin Mersin’deki cenazesinde, Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak’ın bıçaklanarak yaralanması ve bir diğer Emniyet Müdür Yardımcısı Anadolu Atayun ile polis memuru Aydın Şahin’in darp edilmesi olayıyla ilgili olarak çalışmasını sürdüren polis, saldırıya karıştıkları belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Adresleri önceden tespit edilen 5 şüpheli, Terörle Mücadele

Şubesi ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Evlerinde yakalanan şüpheliler,Mersin Devlet Hastanesi’nde doktor kontrolünden geçirildi. Zanlılar, alınan doktor raporunun ardından sorgulanmak üzere Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

20 Ekim tarihinde meydana gelen saldırı olayıyla ilgili olarak daha önce yakalanan ve bıçaklanma olayına karıştığı iddiası ile adliyeye sevk edilen U.B. ve M.D. adlı şüpheliler, tutuklanarak cezaevine konulmuştu.