ÇOCUKLAR POLİSLERLE PATEN KAYDI, BOWLİNG OYNADI

ÇOCUKLAR POLİSLERLE PATEN KAYDI, BOWLİNG OYNADI

Milli Eğitim, Emniyet Müdürlüğü ve Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Organize Edilen Etkinlikte, Çocuklar İlk Defa Buz Pistinde Kaydı, Bowling Oynadı. Renkli görüntülerin kameralara yansıdığı etkinlikte, buz pateni pistinde düşen Akdeniz ilçe Emniyet Müdürü Hasan Güner’in yardımına çocuklar yetişti.

Milli Eğitim, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ve Akdeniz ilçe Emniyet müdürlükleri tarafından ortaklaşa organize edilen etkinlikte, çocuklar ilk defa buz pistinde kaydı, bowling oynadı.

Akdeniz ilçe Emniyet Müdürü Hasan Güner’in katılımıyla bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte, Mersin’e göçle gelen ailelerin bulunduğu ve terör olaylarının yaşandığı mahallelerde ikamet eden çocuklar ile polisler eglenceli dakikalar geçirdi.

Güner, yaptığı açıklamada, çocukların hiç buz pateni kaymadıklarını öğrendiklerini, bu nedenle de Toplum Destekli Polis öncülüğünde böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kenar mahalledeki yaşayan gençlere sporun farklı dallarını tanıtarak onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçladıklarını belirten Güner, bu tür etkinliklerle polis halk kaynaşmasını sağlayarak çocuklara polis sevgisini aşılayacaklarını dile getirdi.

Renkli görüntülerin kameralara yansıdığı etkinlikte, buz pateni pistinde düşen  Akdeniz ilçe Emniyet Müdürü Hasan Güner’in yardımına çocuklar yetişti.