GENÇ İŞADAMLARI OLUMSUZ İMAJI DÜZELTME ÇABASINDA

GENÇ İŞADAMLARI OLUMSUZ İMAJI DÜZELTME ÇABASINDA

Genç işadamları, son dönemde olumsuz haberlerle gündeme gelen Mersin’in imajını düzeltebilmek adına önemli bir etkinliğe imza atacak. Mersin Kültür Senfonisi adı altında gerçekleşecek etkinlikte, kentin renkleri ve kültürleri buluşacak.

Mersin Genç işadamları derneği, kentin olumsuz imajını düzeltebilmek için kolları sıvadı.

Uzun süren bir çalışmanın ardından MEGİAD, ’Mersin Kültür Senfonisi’ adı altında bir projeyi hayata geçirdi. Etkinlik kapsamında,  senfoni, opera ve balenin yanı sıra mehteran takımıyla sıra gecesi konser ekibi aynı sahnede buluşacak.

Mersin Genç İşadamları Derneği Başkanı Alper Gürsoy, Mersin Tüccar Kulübü’nde düzenlenen toplantıda projeyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Mersin’in, Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her kesimden, her toprağın izlerini taşıdığının altını çizen Gürsoy, Mersin’in tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra mevcut turizm potansiyelini ön plana çıkartarak, kendini geliştirmeye çalıştığını ancak kentte yaşanan bir takım olumsuz olayların tüm bu güzellikleri gölgesinde bıraktığının altını çizdi.

Gürsoy, 28 Ekim’de organize edilecek olan etkinlikle kentin renkleri ve kültürlerini bir araya getirmeyi amaçladıklarını kaydetti.