CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN UFUK ÇAKIR’A COŞKULU KARŞILAMA

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN UFUK ÇAKIR’A COŞKULU KARŞILAMA

MERSİN 28.DÖNEM CHP MİLLETVEKİLİ ADAY SIRALAMASINDA 5.SIRADA YER ALAN HASAN UFUK ÇAKIR, ANKARA DÖNÜSÜNDE MERSİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI. KARŞILAMAYA GELENLERE KONUŞMA YAPAN ÇAKIR, 14 MAYISTA YAPILACAK SEÇİMDE, KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN CUMHURBAŞKANI, CHP NİN DE İKTİDAR OLACAĞINI SÖYLEDİ.

Seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerdeki hareketlilik her geçen gün artarak devam ederken, Adaylarda saha çalışmalarına hız verdi.

CHP Mersin milletvekili Aday listesinde 5. Sırada yer alan Hasan Ufuk Çakır, Aday listesinin belirlenmesinin ardından, Ankara dönüşünde Mersin otoban gişelerinde coşkuyla karşılandı.

Gişelerdeki karşılamanın ardından Toroslar ilçesi Çavuşlu mahallesinde partililer ve vatandaşlar tarafından sloganlar ile karşılanan Çakır’a olan ilginin yoğun olması dikkat çekti.

Karşılamaya gelen partililere ve vatandaşlara konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Adayı Hasan ufuk Çakır, 14 Mayısta yapılacak olan seçimde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisinin de İktidar olacağını söyledi.

Gece gündüz demeden çalışacakları ve de sandıklara sahip çıkacaklarını da sözlerine ekleyen Çakır, Mersinli seçmenlerden destek istedi.