MHP Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

MHP Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Adayları kent basınıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Basın toplantısında konuşan MHP Aday MHP Mersin Milletvekili Adayı Dr. Levent Uysal, Mersin’in tarım, turizm ve lojistik kenti olduğuna vurgu yaparak, “Mersin’in lojistik merkezi olması için çalışmalar yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Adayları kent basınıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Kentte bulunan bir otelde gerçekleşen iftar ve basın toplantısına MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, MHP Mersin Kadın Kolları, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mahmut Tat, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, MHP İlçe Başkanları, 28. dönem Mersin milletvekili adayları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeğinin ardından geçilen aday tanıtım toplantısında ilk olarak konuşan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, önümüzdeki genel seçimlerde listede yer alan 13 milletvekili adayının da birbirlerinden değerli, mesleklerinde kendilerini kanıtlamış insanlar olduğunu belirtti.

1968 Mersin’in Tarsus ilçesi Evci Köyü doğumlu olan MHP Mersin Milletvekili 1. Sıra Adayı Dr. Levent Uysal, “Önce Mersin” diyerek bu yola çıktığını ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak için gönülden bir gayretle yola koyulduğunu dile getirdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Dr. Levent Uysal, Mersin için yapacak olduğu öncelikli projelerini de anlatarak, Mersin’in özellikle lojistik, tarım ve turizm kenti olduğuna dikkat çekti.

Mersin’in çok önemli bir lojistik merkezi olduğunu vurgulayan Dr. Levent Uysal, “Bir taraftan limanlarımız var. Bir taraftan yeni havaalanımız açılıyor. Mersin’in lojistik merkezi olması için çalışmalar yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında “verimli tarım” vurgusu da yapan Dr. Levent Uysal, akıllı tarım yapılanması ile ilgili çalışmalar ve planlamalar yaptıklarını söyledi.

Mersin’in turzimde hak ettiği yerde olmadığını ve  istenilen yatırımları çekemediğini dile getiren Uysal, “Öncelikle girişimcilerin cazip yatırımları kente getirmesi ile ilgili çalışmalar yapacağız” dedi.

Uysal, Mersin’in, Mersinli hissedenlerle oluşan bir huzur, hoşgörü şehri olmasıyla ilgili çalışmalar da yapmak istediklerini kaydetti.

Her biri oldukça kıymetli çalışmalara imza atmış vekil adayları Mersin’de gerçekleştirecekleri çalışmaları aktararak seçimden zaferle çıkabilmek için her türlü gayreti göstereceklerini ifade ettiler.