Arpaçsakarlar Mahallesi’nden Başkan Yılmaz’a Hizmet Teşekkürü

Arpaçsakarlar Mahallesi’nden Başkan Yılmaz’a Hizmet Teşekkürü

"Gönül Bağı Projesiyle" vatandaşların her an yanında olan Toroslar Belediyesi, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarıyla da mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Bugüne kadar 13 bin metrekare kilit parke taşı döşenen mahalledeki sokaklar yeni görünümüyle vatandaşların olduğu kadar esnafı da memnun etti.

 

Mahalle sakinleri, yollarının daha güvenli olduğunu ve konforlu bir görünüme kavuştuğunu belirterek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

"Toroslarımızın Geleceği için Çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, üst yapı çalışmaları kapsamında plan ve program dahilinde 67 mahalleye eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Yenilenen yolların Arpaçsakarlar Mahallesi'ne hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz; "Bir taraftan yeni yollar, yeni yatırımlar ortaya koyarken, bir taraftan da hemşehrilerimizin gönlüne ve kalbine dokunacak küçük dokunuşları ihmal etmiyoruz. Toroslarımızın geleceği için çalışıyoruz. İlçemiz genelinde kilit parke yol çalışmalarımızı hızlandırdık. Yoğun kış ayları gelmeden hemşehrilerimize rahat bir mevsim geçirme gayretindeyiz. Toroslarımızın her mahallesini daha güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyor, yollarımızın standartlarını daha da geliştiriyoruz. Arpaçsakarlar Mahallemizde başlattığımız kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.