İçel Sanat Kulübü’nden Başkan Gültak’a Ziyaret

İçel Sanat Kulübü’nden Başkan Gültak’a Ziyaret

İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Baskın, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı ziyaret etti.

Çeşitli kültür sanat faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve yaklaşan Arkeoloji Günleri'ne dair istişare halinde olmak maksadıyla İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Baskın, Başkan Mustafa Gültak'a ziyarette bulundu.

 

Sanata verdiği desteklerden ötürü Başkan Gültak'a teşekkür

Mecit Baskın, "Bugün yaptığımız işler hakkında bilgi vermek maksatlı aldığımız mesafeyi anlatabilmek adına ziyaretimizi gerçekleştirdik. Akdeniz Belediyesi ile nasıl ortak değerler yaratabiliriz noktasında da istişarede bulunduk. Ayrıca Ekim ayında Arkeoloji Günlerimiz başlıyor. Konuya dair de Sayın Başkan Mustafa Gültak'ı bilgilendirmenin yanı sıra bizleri onurlandırmasını da istedik. Sanata verdiği desteklerden dolayı da kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

 

Başkan Gültak; "İçel Sanat Kulübü’nün yanında olmayı sürdüreceğiz"

İçel Sanat Kulübü ile Akdeniz Belediyesi olarak ortaklaşa yaptıkları projeler olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Gültak ise; “Bundan sonraki süreçte de belediyemizin imkanları ölçüsünde İçel Sanat Kulübü’nün yanında olmayı sürdüreceğiz. İlçe sınırlarımız içerisinde yer alan muhakemet binası olarak bilinen yerde de kulübümüzün sanatsal faaliyetler yapması hususunda öngörüde bulundum. Bu ve benzeri faaliyetlerle ilgili olarak da çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sanatın ve sanatçının her daim yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.