AKDENİZLİ GENÇLER YAZ KAMPINDA

AKDENİZLİ GENÇLER YAZ KAMPINDA

AKDENİZ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ; İLÇE SINIRLARI İÇERİSİNDE YAŞAYAN BAŞARILI, ANCAK AİLESİNİN MADDİ DURUMU TATİL YAPMAYA ELVERMEYEN GENÇLERİ, ÜCRETSİZ YAZ KAMPI İLE ÖDÜLLENDİRME DEVAM EDİYOR. FARKLI LİSELERDE OKUYAN BAŞARILI 75 ÖĞRENCİ, BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BİR ARAYA GELEREK KAMP HAZIRLIKLARINI YAPTI. BURADA GENÇLERE ÖNCE MASKE DAĞITILDI VE ATEŞLERİ ÖLÇÜLDÜ. ARDINDAN OTOBÜSLERE BİNEN GENÇLER, SİLİFKE’DE BULUNAN KAPIZLI YAZ KAMPINA DOĞRU HAREKET ETTİ.

Akdeniz Belediyesi, başarılı öğrencileri yaz kampı ile ödüllendirmeye, onlara güzel bir tatil yaşatmaya devam ediyor. Kız öğrencilerin ardından bu kez de erkek öğrenciler Silifke kampına uğurlandı.

Başkan Gültak; “Sırada, ailelerimizi yaz kampına göndermek var”

“Göreve geldiğimizde verdiğimiz bir sözümüzü yerine getiriyor, ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan gençlerimize, başta eğitim olmak üzere, farklı alanlarda fırsat eşitliği sağlamaya devam ediyoruz” diyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “İşte bugün o sözümüzü daha yerine getiriyor, derslerinde başarılı gençlerimizi ücretsiz yaz kampıyla ödüllendiriyoruz. Zira bu gençlerimizin kimisi sınavlara hazırlandı, kimisi gidemedi, hatta bazısı Pandemi nedeniyle sokağa çıkamadı.

Gençlerimiz, gidecekleri kampta gönüllerince eğlenip denize girebilecekler, ayrıca eğitici ve öğretici etkinliklere katılacaklar. Gençlerimiz, birbirleriyle kaynaşıp yeni dostluk ve arkadaşlıklar da kuracaklar. Gençlerimizi çok önemsiyor, onların yarınları için projeler üretmeyi görev biliyoruz. Hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Ayrıca önümüzdeki aylar içinde de 60 yaşını aşmış, mahallesinden hiç çıkmamış 200 ailemizi de kampa uğurlamayı planlıyoruz” diye konuştu.