50. YIL MAHALLESÝ’NÝN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

50. YIL MAHALLESÝ’NÝN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLDÜ

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ YOL YAPIM BAKIM VE ONARIM DAÝRESÝ EKÝPLERÝ, 50. YIL MAHALLESÝ’NÝN 10 YILDIR BEKLEYEN ASFALT SORUNUNU ÇÖZÜMÜNE KAVUÞTURDU. 2724. SOKAK’TA ÇALIÞMA YAPAN EKÝPLER, 400 METRE ÇÝFT KAT SATHÝ KAPLAMA ÇALIÞMASI GERÇEKLEÞTÝRÝRKEN, 895 METREKARE KALDIRIM DÖÞEDÝ.

Mersin Büyükþehir Belediyesi, sorumluluk alanýnda bulunan yol aðlarýnda yapým, bakým ve onarým çalýþmalarýný tüm hýzýyla sürdürüyor. Daha konforlu bir yol aðý için asfalt çalýþmalarýna hýz veren ekipler, uzun yýllardýr asfalt bekleyen yollarý tek tek asfaltlýyor. Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi Baþkanlýðý ekiplerinin son olarak çalýþma programý kapsamýna aldýðý yol 50. Yýl Mahallesi 2724. Sokak oldu.

Daha konforlu, ulaþým sýkýntýsý olmayan bir yol aðý için çalýþan Yol Yapým ekipleri, muhtarlar ve vatandaþlardan gelen taleplerin öncelendiði belirli bir plan ve program dahilinde aralýksýz sürdürdükleri çalýþmalarla yollarý bir bir asfaltla kaplýyor. Ekipler son olarak Yeniþehir ilçesi 50. Yýl Mahallesi’nde bulunan 2724. Sokak’taki 10 yýldýr süren asfaltsýz yol çilesini kýsa süreli bir çalýþma ile sona erdirdi.

Mahallede yol ve yaya güvenliði kapsamýnda kaldýrým çalýþmalarý da yapýldý. Ekipler 400 metre çift kat sathi kaplama çalýþmasý gerçekleþtirirken, 895 metrekare kaldýrým çalýþmasý yaparak, yolu kýsa sürede vatandaþlarýn hizmetine sundu.

 

Asfalt talebi kýsa sürede yerine getirilen 50. Yýl Mahalle Muhtarý Nergiz Özcan, Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer öncülüðünde yol probleminin kýsa sürede çözüme kavuþtuðunu dile getirdi.