GÜLTAK, TEKERLEKLİ SANDALYEYE OTURDU, ENGELLİ SPORCULARLA BASKETBOL OYNADI

GÜLTAK, TEKERLEKLİ SANDALYEYE OTURDU, ENGELLİ SPORCULARLA BASKETBOL OYNADI

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI M. MUSTAFA GÜLTAK, BELEDİYENİN ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI İLE BİRLİKTE SAHAYA ÇIKTI, TEKERLEKLİ SANDALYEYE OTURUP İDMANA KATILDI.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında, Akdeniz Belediye Spor Kulübü Engelli Basketbol Takımı’nı, Edip Buran Kapalı Spor Salonu’nda yaptıkları idman sırasında ziyaret etti. Sporculara çiçek takdim eden Başkan Gültak, Engelliler Haftası’nı kutladı.

Ziyareti sırasında tekerlekli sandalyeye de oturarak, Akdeniz Belediyesi’nin engelli basketbol takımı sporcuları ile birlikte idmana katılan Başkan Mustafa Gültak, ardından da potaya basket attı.

Açıklama yapan Gültak; “Sizler; engelli olmanın, hayat mücadelesinin önünde istenirse engel hiçbir olmadığını, spor dâhil hayatın her alanında engelli bireylerin de başarılı olabileceğinin ispatısınız. Azminiz ve mücadelenizle engelli insanlarımıza örnek oluyor, yol gösteriyorsunuz. Bu anlamda haftanızı kutluyor ve sizlere teşekkür etmek istiyorum.

Engelli vatandaşlarımız için, belediye olarak elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyor, engelli derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak projeler, hizmet ve çalışmalar üretiyoruz. Hiçbir şeyin hayatınıza ve ulaşmak istediğiniz hedeflerinize engel olamadığı güzel bir gelecek diliyor; sizlere ve ailelerinize sağlık, mutluluk ve başarılar temenni ediyorum” diye konuştu.