BÜYÜKŞEHİR’İN HEDİYESİ GENÇLERİ VE MİNİKLERİ MUTLU ETTİ

BÜYÜKŞEHİR’İN HEDİYESİ GENÇLERİ VE MİNİKLERİ MUTLU ETTİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 41 GÜN SONRA İLK KEZ SOKAĞA ÇIKAN 15-20 YAŞ ARASINDAKİ GENÇLERİ UNUTMADI. EKİPLER, GENÇLERE HEM GÜNLER SONRA SOKAĞA ÇIKMALARININ ANISINA HEM DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÖNCESİNDE KUPA BARDAK HEDİYE ETTİ. MERSİN MERKEZ VE İLÇELERLE BİRLİKTE TOPLAM 25 BİN KUPA BARDAK GENÇLERE VE ÇOCUKLARA DAĞITILDI.

4 Nisan’dan bu yana evde karantinada olan 15-20 yaş grubundaki gençler 41 gün sonra dışarı çıkınca Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hediyesi ile karşılaştı.

11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkan gençlerin çoğunluğunu üniversite sınavlarına hazırlananlar oluşturdu. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir ev karantinasında olmaları ve sınav tarihinin öne alınması nedeniyle oldukça stresli zamanlar geçiren gençler, Büyükşehir Belediyesi’nin hediyesi ile mutlu oldu.

İlçelerde ise ekipler sokak sokak gezerek gençlerin ve çocukların kupa bardak hediyesini ulaştırdı. Sokağa çıkabilen gençler hediyesini kendileri alırken, çıkamayan 15 yaş altının hediyelerini ise ekipler evlerine kadar ulaştırdı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez ve ilçelerle birlikte 25 bin kupa bardak dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 15-20 yaş arasındaki gençlere Tarsus’ta Yarenlik Alanı ve kentin değişik noktalarında özel olarak hazırlanan kupa bardak ve temizlik kiti dağıttı.