AYDOĞAN;’’ TERCİHİMİZ EVET OLMALIDIR’’

AYDOĞAN;’’ TERCİHİMİZ EVET OLMALIDIR’’

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Ali Aydoğan: Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmetkarlık yapmaya geldiklerini, Tarsus’un çıkarları için tüm siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle el ele vereceklerini söyledi.

İlçe Başkanlığı görevine bir süre önce atanan Ali Aydoğan, Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmetkarlık yapmaya geldiklerini, Tarsus’un çıkarları için tüm siyasi partiler, meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle el ele vereceklerini söyledi.

Tarsus’un kalkınması için ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yapmak ve her türlü özveriyi göstermeyi hedeflediklerini ifade eden Aydoğan, ’Biz sözde değil, özde milliyetçiyiz. Bu azim ve inançla çalışacağız. Siyasi makamlar gelip geçicidir. Kendimizi Tarsus halkına hizmet etmeye adadık. Tarsus bizim geleceğimizdir. Kimseye iftira ve çamur atmadan Tarsus’umuza hizmet etmek istiyoruz’ dedi.

Aydoğan, 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda ’evet’ çıkacağına yürekten inandıklarını belirterek, ’Çünkü Türkiye bu referandumla bir ölçüde demokrasisini de oylamış olacaktır. Daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük ve daha kalkınmış, geleceğinden endişe duymayan bir Türkiye için 12 Eylül referandumunda tercihimiz ’evet’ olmalıdır’ şeklinde konuştu.