YANLIŞ ANLAŞILDIM

YANLIŞ ANLAŞILDIM

"Mersin İdmanyurdu ilk gözağrım" diyen Murat Erdoğan:

Kasımpaşaspor’un Mersinlisi Murat Erdoğan, yapılan teklifi doğruladı ve "Ancak kulübümle olan sözleşmem sürüyor. Hatta transfer alacağımın yüzde 70’ini tahsil ettim. Kulübümle sorunum yok. Yılmaz hocayla da aramızda bir sorun yok. Ama ne sebeple kadroda düşünmediğini ne ben, ne de kulüp yöneticilerim anlayabilmiş değil. Bu nedenle Mersin İdmanyurdu’nun teklifine net bir cevap veremedim" dedi.

 

RIFKI ÇINAR - YENİ GAZETE

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in sürpriz ekibi Kasımpaşaspor’da istikrarlı futbolu ile dikkat çeken Murat Erdoğan, Mersin İdmanyurdu’na transferi konusundaki dedikodulara açıklık getirdi.

"Mersin İdmanyurdu ilk gözağrım ve memleketimin takımı" diyerek söze başlayan Erdoğan, kırmızı lacivertli ekipten gelen teklif karşısında onur duyduğunu belirtti.

İstanbulspor, Galatasaray, Gaziantepspor, Ankaragücü, Malatyaspor, Sivasspor ve Kasımpaşa gibi Süper Lig’in üst düzey takımlarında başarıyla forma giyen tecrübeli futbolcu, Mersin İdmanyurdu’nu hiç unutmadığını ve unutmasının da mümkün olmadığına değinerek, "Beni ben yapan kendi memleketime sırtını dönmek düşüncesi bile beni kahreder. Bana bir teklif yapıldı. Hatta kaptanlık pazubandının da koluma takılacağı belirtildi. Çok duygulandım ve gururlandım. Ancak kulübümle mukavelem sürüyor ve transfer alacağımın yüzde 70’ini tahsil ettim. Bu nedenle bu işin olamayacağını belirttim. Teknik direktör Yılmaz Vural, yeni sezondaki kadrosunda bana yer vermeyeceğini söyledi. Kulübüm ise benden memnun. İki arada kaldım. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergiledim ve hiç sorun yaşamadım. Yılmaz hocam ne sebeple böyle bir karar verdi anlayabilmiş değilim. Kulüp yöneticilerim ise benden çok memnun ve bırakmayı düşünmüyorlar. Bundan dolayı Mersin’e gelemeyeceğimi belirttim. Yoksa benim için Mersin olsun da isterse 3. Lig’de olsun. O formayı giymekten gurur duyarım" şeklinde konuştu.

Erdoğan, bazı taraftarların konuyu iyi bilmediğini, kendisine mesaj ve mailler atarak, kızgınlık ve sitem dolu ifadeler kullandığını belirtti. Tecrübeli futbolcu, "Mersin İdmanyurdu benim için çok özel. Beni ben yapan kulüp. Bana çok şey kazandırdı. Ben de giderken kulübüme önemli paralar kazandırdım ve bundan mutluluk duydum" dedi.