BAŞKAN TUNA, ‘’RAMAZAN HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI’’

BAŞKAN TUNA, ‘’RAMAZAN HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI’’

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Sevgi, Hoşgörü ve Yardımlaşma Duygularının Arttığı Ramazan’a Ulaşmanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Belirtti.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna,  Ramazan’ın başlaması nedeniyle yaptığı yazılı açıklamasında, bu ayın mağfiret ve dua ayı olması sebebi ile Allah’ın insanlara bir hediyesi olarak kabul edildiğini belirtti.

İnsanların bu ayda kalplerinin yumuşadığını ifade eden Tuna, ’sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının arttığı Ramazan’a ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rahmet mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan da dini açıdan taşıdığı anlamın yanında sosyal olarak tam anlamıyla dayanışma dönemidir. Halkımızın bu mübarek ayda ibadet ederek, yardım yaparak, bağışta bulunarak, dua ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içerisinde olacağına inanıyorum. Maddi ve manevi güzelliklerin yaşandığı Ramazan ayını bu erdemli özelliklerin yerleşmesi ve yaşatılması için bir vesile olarak değerlendirmeliyiz. Ramazan bereket, paylaşmaktır. On bir ayın sultanı Ramazan Türk-İslam dünyasına milletimize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.’ Dedi.

Başkan Tuna, halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını da kaydetti.