MİY 8 AĞUSTOS’TA SEZON AÇACAK

MİY 8 AĞUSTOS’TA SEZON AÇACAK

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda ’kaynak’ arayışları sürüyor.

Kırmızı-Lacivertlilerde 8 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan sezon açılışında Suriye Milli Takımı ile hazırlık maçı yapılacak, törende Hadise de sahne alacak. Tüm bu etkinliklerden elde edilecek gelirle de takıma bir otobüs kazandırılacağı ve borçların da bir kısmının ödeneceği bildirildi.

85. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Mersin İdmanyurdu’nda, yeni sezon hazırlıkları sürerken, yönetim hem kulübe gelir getirecek, hem de ses getirecek bir sezon açılışına hazırlanıyor. Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda 8 Ağustos’ta yapılması planlanan açılış törenine Suriye Milli Takımı’nın davet edildiğini açıklayan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bunun yanında takıma maddi anlamda bir gelir oluşturulması adına da pop müziği şarkıcısı Hadise ile de anlaşmaya varıldığını belirtti.

Hadise’nin, sezon açılışının son bölümünde sahne alarak, Mersinli hayranlarıyla buluşacağını anlatan Kahramanlı, söz konusu organizasyonu düzenlerken kar elde etme gibi bir amaç gütmediklerini, aksine elde edilecek gelirle birlikte takımın ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeyde bir otobüs kazandırmanın yanında mevcut borçların da bir kısmını ödemek istediklerini söyledi. Ali Kahramanlı, "Herkesin kulübümüze katkı sağlamak için destek vereceğine inanıyoruz. Çünkü biz bunu yaparken, Mersin İdmanyurdu’nun yeni sezona daha güçlü girmesini istiyoruz" dedi.

Öte yandan, sezon açılışına yönelik düzenlenecek olan organizasyonla ilgili biletlerin de satışa sunulduğu açıklandı. 15, 25 ve 40 TL arasında değişen fiyatlarla satılan biletlere Mersinlilerin de yoğun ilgi gösterdiği ifade edilirken, söz konusu açılış töreninde Hadise’nin yanı sıra Pelin Özer’in de kısa bir konser vereceğinin altı çizildi. Görsel şovların da yapılacağı açılışta balonların gökyüzüne bırakılıp, meşalelerin yakılacağı belirtilirken, stadın da projeksiyon sistemiyle ışıklandırılacağı vurgulandı. Hadise’nin vereceği konserin ardından tamamlanacak olan törenin sonundaysa toplam 2 bin adet de havai fişek patlatılacağı bilgisi de verildi.