2. ANAMUR BASIN BALOSU RENKLİ GEÇTİ

2. ANAMUR BASIN BALOSU RENKLİ GEÇTİ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Anamur Temsilcisi Gazeteci Kamil Cömertler tarafından organize edilen 2. Anamur Basın Balosu renkli geçti. Anamur protokolünün de tam kadro katıldığı balo plaket töreni ile taçlandırıldı.

Mersin Basını 2.Anamur basın balosunda bir araya geldi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Anamur Temsilcisi Kamil Cömertler tarafından organize edilen basın balosuna, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal ve yönetim kurulunun yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Meclis üyeleri,  Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu,  Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Kerim Çilingir, ANASİAD Başkanı Asım Cep, Anamur Kent Konseyi Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Akif Altınbıçak, Anamur İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı  Hilmi Kaya, Ziraat Mühendisleri Odası Anamur Temsilcisi Mustafa Güngör ile geniş bir davetli topluluğu katıldı.

Gazeteci Kamil Cömertler, basın balosunda yaptığı konuşmada; amaçlarının iki yılda bir de olsa Mersindeki gazetecilerle bir araya gelerek hem kaynaşmayı sağlamak hem de gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

MGC Başkanı Ahmet Ünal da, Yerel basının kendi bölgesi için çok büyük önem taşıdığını vurguladı. Anamur’un bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tanıtımı ve sesinin duyurulması için Anamurda ki Gazetecilerle diyalog içinde olacaklarını kaydeden Ünal, bu tür etkinliklerin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Mehmet Türe de, gazetecilik mesleğinin önemine işaret ederek, yerel basını her platformda desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Basın Balosunda  bir de plaket töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Türe, MGC Başkanı Ahmet Ünal, Ören Belediye  Başkanı Aziz Doluoğlu, Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, Annamur’un  Barışmanço’su Şinasi aslan ve Anamur Kent Konseyi Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Akif Altınbıçak’a palket verildi.