YEREL PERAKENDECİLER VE ÜRETİCİLER MERSİN’DE BULUŞTU

YEREL PERAKENDECİLER VE ÜRETİCİLER MERSİN’DE BULUŞTU

Türkiye Perakendeciler Federasyonunun bir şubesi olan ÇUKUROVA PERDER’in “ Yerel Perakendeciler ve Üreticiler Mersinde Buluşuyor “ teması ile düzenlediği konferans Mersin’de başladı. Konferansın açılışına Mersin Valisi Hüseyin Aksoy’da katıldı.

Çukurova Perakendeciler Derneği, sektörün gelişmesi adına yapılan etkinliklere yeni bir halka ekledi. Yerel Perakendeciler  ve Üreticiler Mersinde Buluşuyor “ teması ile bir konferans düzenleyen ÇUKUROVA PERDER, sektör temsilcilerini Mersin’de bir araya getirdi.

Taksim International Otelde gerçekleşen konferansta birçok firmada standlarıyla yer aldı.

Mersin başta olmak üzere Adana, Antakya ve Osmaniye ilinden Perakendeciler  ve Üreticilerin hazır bulunduğu etkinliğin açılışına, Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye başkan vekili Erol Ertan ile MTSO Meclis başkanı Faik Burakgazi’de katıldı.

Konferansın açış konuşmasını yapan Çukurova PERDER Başkanı Sedat GÜMÜŞ, amaçlarının Yerel Perakendeciler arasındaki güç birliğini en yüksek seviyeye çıkartmak olduğunu söyledi. Gümüş, Çukurova PERDER’e Adana, Antakya ve Osmaniye illerinin de bağlı olduğunu belirterek,  bir çok ilde de bölgesel çapta örgütlendiklerini kaydetti.

Gümüş, Yerel Perakendecilerin  bu tür  bir örgütlenme modeliyle;                                          Türkiye Perakendecilik Sektöründe yereli daha güçlü bir şekilde öne çıkararak önemli bir rol üstlenmeye başladığını vurguladı.

Sedat Gümüş’ün açılış konuşmasının ardından konferans iş adamları ve akademisyenlerin sunumlarıyla devam etti.