ÖĞRENCİLER KENTİ YÖNETTİ

ÖĞRENCİLER KENTİ YÖNETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kent yöneticileri makamlarını öğrencilere devretti. Vali ve Belediye başkanlarının makamlarına oturan öğrenciler kısa bir sürede olsa kenti yönetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yılda Mersin’de kent yöneticileri makamlarını öğrencilere devretti. Güneş İlköğretim Okulu öğrencisi Bergen Kaplan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın makamını devraldı.

Temsili Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Bergen Kaplan, beraberinde gelen Güneş İlköğretim Okulu öğrencilerinin üst geçit ve okul bahçesinin asfaltlanması yönündeki taleplerini not etti ve gerekli yerleri arayarak bu konuların çözülmesi talimatını verdi.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ise makamını 23 Nisan ilköğretim okulu öğrencisi Büşra Banisi’ye devretti..Akdeniz Belediye Başkanlığı koltuğunu  devralan  Büşra Banisi , okulunun eksikleriyle ilgili başkan yardımcıları ve müdürlere talimat üstüne talimat verdi. Belediye yetkilileri de, Başkan Banisi’nin sıraladığı eksiklikleri, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde giderecekleri sözünü verdiler.