Yaralı Şahin Belediye Personelleri Tarafından Kurtarıldı

Yaralı Şahin Belediye Personelleri Tarafından Kurtarıldı

Erdemli’de yaralı olarak bulunan şahin, Erdemli Belediyesi personellerinin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Mavi ile yeşilin buluştuğu Mersin Erdemli’de yaralı olarak bulunan şahin, Erdemli Belediyesi personellerinin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Belediye personelleri, Erdemli Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezinin kapısında uçamayan bir şahin buldu. Yaralı olduğu anlaşılan şahine ilk müdahale belediye personelleri tarafından yapıldı. Ardından yaralı şahin, Erdemli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği’ne götürüldü. Yaralı şahin tedavi edilmek üzere önce kafese konuldu. Kanadından yaralı olduğu anlaşılan şahinin tedavisinin ardından doğaya bırakılacağı bildirildi.

“Yaralı Şahin Doğaya Bırakılacak”

Yaralı şahini görür görmez harekete geçtiklerini ifade eden Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kamil Boran, “Bugün sabah mesaiye geldiğimizde Erdemli Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezinin kapısında bu yaralı şahinimizle karşılaştık. Tabi hemen onu içeriye alarak kanadından yaralandığının farkına vardık ve ilk müdahaleyi yaptık. Şimdi Doğa Koruma Müdürlüğü’ne bağlı Erdemli istasyonundaki arkadaşlarımıza hemen bilgilerini vererek az sonra kendilerine teslim edeceğiz. İnşallah en kısa sürede tedavisi olduktan sonra doğaya tekrar bırakılacak” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi ekipleri yaralı şahinin tedavi sürecini yakından takip ediyor.