Mersin DOB’dan “GALA BALE”

Mersin DOB’dan “GALA BALE”

Opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın baş dansçılarının birlikte sahneleyeceği “GALA BALE” 25 Aralık 2021 Cumartesi akşamı saat 20:00 ‘da Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Mersin DOB’dan “GALA BALE”. Uzun süre akıllardan çıkmayacak yıldızlar buluşmasına sayılı günler kaldı. Opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın baş dansçılarının birlikte sahneleyeceği “GALA BALE” 25 Aralık 2021 Cumartesi akşamı saat 20:00 ‘da Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşatacak.

Daha önce sanatseverler ile buluşmuş ve büyük beğeni kazanmış bale eserleri “Kuğunun Ölümü” , “Hamlet”, “La Bayadere”, “Amor Stella’s”, “Bahçesaray”, “Romeo & Juliet” in en özel bölümlerinden oluşan programda; Ankara MDT, İstanbul MDT,  İzmir DOB, Mersin DOB, Antalya DOB ve Samsun DOB, bale solistleri ile birlikte  Mersin DOB Orkestra sanatçılarının performansı izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Mersin DOB Sanat Yönetmeni ve Müdür V. Serbülent BİÇER’in sahneye koyduğu eserin Orkestra Şefliğini Hakan KALKAN üstleniyor.

Ankara MDT: : İlke SAYINER- Beste ÜSTÜN- Sercenk YÜCEL- Özkan GÜLTEKİN

İstanbul MDT:  Canberk YILDIZ – Mert ÖZTEKİN – Müge BAYRAMOĞLU,

İzmir DOB: Aslı ÇİLEK,

Mersin DOB: Özlem ŞENORMANLILAR, Ozan DEMİRBAŞ, Burak Serkan CEBECİ, Tugay AK, Tutku Barın TÜMEN, Yukiko ITO, Yuji SHIMIZU, Risa OCHIAI, Meltem AYAR, Niyazi CİNGÖZ, Ketevan CHKHIKVADZE, Nazarke AKHMET,

 Antalya DOB: Milina FİDAN, Iaroslova VOLKOVA – Tolga BURÇAK

 Samsun DOB: Erkin İNAN – Cem ŞENOĞLU- Merve GÜRER -Orçun ÜNAL – Buse CENGİZ’ in sahne alacağı “Gala Bale” biletleri opera gişelerinden ve biletinial.com adresinden temin edilebilecek.

            Biletler  https://www.biletinial.com adresinden ve Sanat Cepte uygulamasından temin edilebilir.